«

»

Waja R3 Bodykit & Model

Waja R3

Antara gambar yang hot kat Flickr aku, 144 hits by flickr users. Dah lama dah ambil gambar ni tapi hari ini baru nak post kat blog. Gambar ni diambil waktu outting Perak Alpha Legion & KL Region, Alphanatics. Kebetulan tengah hujan lebat kat ipoh, tak tau nak shoot ape dengan model kitorang ni, so per lagi ambil kesempatan ler shoot Waja R3 celup aku ni..

Related Posts with Thumbnails

Popularity: 9% [?]

Comments

Powered by Facebook Comments

6 comments

  1. tawfique says:

    waaa cantikk nye model.. ngeh3

  2. Eimiza Faisha says:

    hensem lg photographernye.. hehehe

  3. dinor says:

    salam bro. aku minat la dengan keta waja r3 ko. kat mana boleh dapat bodykit macam tu. senang2 call or msg aku 019-4884511

    1. Eimiza Faisha says:

      Wsalam, thanx bcoz drop by, bodykit beli kat Sato Accessories Shah Alam, harga RM550 Full Set bodykit (without spoiler) PU..

      1. hamidi says:

        bro harga full set berapa…bape hari siap pasang…

        1. Eimiza Faisha says:

          6 ratus kot siap pasang on the spot..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>