Category Archive: Car Enthusiast

Tinted cermin kereta

20110725-055142.jpg

Cuaca kat tanjong malim memang panas giler, lagi-lagi waktu tengahari, terasa terik bahang panas matahari tegak dikepala. Aircond kereta lama ni pun mula la jadi tak berapa nak efisyen. Jesteru apa lagi, gi terjah kedai aksesori, cari la tinted. Memandangkan …

Continue reading »

Charade Siap Cat

20110723-073516.jpg

Semalam gi terjah kedai cat, alhamdulillah kereta akhirnya telah siap cat dengan jayanya. Seperti yang dicadangkan oleh abah, tukar no plat kereta supaya nampak macam kereta baru sikit. so aku pun gi terjah pulak kedai aksesori tempah no plat baru, …

Continue reading »

Charade in making

20110723-073400.jpg

Proses mengecat charade aura g100

20110706-010903.jpg

2 Minggu lebih tak update entry, sibuk sikit la. Anyway just nak update kete cerek ayour aku ni, dah sebulan lebih menunggu giliran untuk masuk line mengecat. Teruk gak nak baiki body dia yang ade karat-karat ni. Keadaan cerek terakhir …

Continue reading »

Related Posts with Thumbnails

Older posts «