Category Archive: Family & Friends

Salam Aidilfitri 2014

aidilfitri 2014

Raya tahun ini makin meriah, syukur alhamdulillah. Solat Aidilfitri di Masjid Universiti Teknologi Petronas (UTP), Tronoh. Ramai student foreigner, rasa macam duk overseas pulak.. hehe

Eimiza Hamza Bin Eimiza Faisha – Eimiza ke 6

eimiza-hamza

1st Post pasal Hamza, anak keduaku, adik kepada Hazique dilahirkan pada 2 Mei 2012, di Hospital Raja Permaisuri Bainun Ipoh. Pada ketika gambar ini dirakamkan hamza berumur 4 bulan. Manja dengan mama dia sebab dijaga dan disusu oleh mama dia …

Continue reading »

Salam Aidilfitri 2012

Raya Eimiza 2013

Salam Aidilfitri buat seluruh keluarga, sahabat, rakan, jiran, & kenalan. Mohon maaf zahir batin, buang yang keruh ambil yang jernih. Alhamdulillah hari ini baru terbuka hati untuk tambah post, selepas dah berbulan-bulan tertinggal. Banyak sangat yang telah berlalu sampai tak …

Continue reading »

Kembali bergelar Mahasiswa

Student UTM Space

Alhamdulillah berkat sokongan dari keluarga aku dapat sambung pelajaran ke peringkat Ijazah. Mungkin dah agak terlewat untuk sambung belajar, sedangkan kawan-kawan aku kebanyakan telah pun bergelar pegawai besor, walaumacam mane pun “better late than never” kan? Aku telah apply untuk …

Continue reading »

Related Posts with Thumbnails

Older posts «