«

»

Bangunan E-Learning, UPSI

Bangunan E-Learning UPSI Bangunan E-Learning UPSI Bangunan E-Learning UPSI Bangunan E-Learning UPSI Bangunan E-Learning UPSI Bangunan E-Learning UPSI Zamdafila & Hafiz Outdoor Session Bangunan E-Learning UPSI

Bangunan baru e-learning UPSI telah hampir siap dibina. Konsep dan reka bentuk bangunan yang unik ini menjadi mercu tanda baru di UPSI bahkan di Tanjong Malim. Rasenye inilah bangunan tertinggi di kawasan Tanjong Malim ni. Bangunan e-learning ini sungguh besar, terasa macam berjalan dalam shopping mall. Selain dewan kuliah dan beberapa pejabat am Universiti, turut ditempatkan disini adalah sebuah Pusat konvesyen. Walaubagaimana pun pusat konvesyen ini belum siap sepenuhnya..

Related Posts with Thumbnails

Popularity: 5% [?]

Comments

Powered by Facebook Comments

5 comments

1 ping

  1. syadib says:

    nak nengok gambar bangunan e-learning upsi lagi? klik kat sini:
    http://syadib.blogspot.com/2010/03/bangunan-e-learning-upsi-siri-01.html
    dan
    http://syadib.blogspot.com/2010/03/bangunan-e-learning-upsi-2.html

  2. Eimiza Faisha says:

    hehe.. sempat lg tu berbalas posting..

  3. fara says:

    wahhh cantiknye…. x saba nak pindah sini… harap2 dapat la dok sini

  4. Eimiza Faisha says:

    dgr citer ICT n JPPHB antara penghuni terawal.. huhuhu

  5. shukri says:

    insyaAllah, sem 1 sesi 2010/2011 bangunan nie boleh digunakan, so! sama2 laaaa kita mencari kelas yang bakal ditempatkan nanti…..

  1. Bangunan Elearning Black Out | EIMIZA says:

    [...] Bangunan ELearning blackout hari ini. Blackout kali ini yang paling teruk agaknya, sebab satu bangunan terus. Walaupun ia cuma satu bangunan di UPSI tapi tempiasnya kepada seluruh kampus, kerana di bangunan inilah letaknya server dan ibu sawat networking ke seluruh kampus. Ketiadaan elektrik menyebabkan semua server bagi semua servis bagi sistem-sistem online, email, web, attandence dan segalanya tergendala. Bukan itu sahaja, network Kampus baru di Sultan Azlan Shah turut tergendala kerana ianya dihubung terus dari kampus lama. [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>