Pakej Fotografi

Please refer kat sini, thanx :D

http://www.khacamata.com/web/services

Popularity: 5% [?]

Comments

Powered by Facebook Comments

36 comments

  1. nurul ain says:

    sy nak tanya harga bagi ‘pakej tunang budget’..sy duk dekat puchong..pre-wedding 10hb OCT

    1. Eimiza Faisha says:

      terima kasih kerana bertanya, saya telah emailkan pada email saudari..

  2. azizal says:

    mcmana rupe pakej tunang bajet tu.. teman duk bt gajah… majlis kat bote…

    1. Eimiza Faisha says:

      telah dibalas en azizal, sila cek email terima kasih kerana bertanya.

  3. syuhada says:

    angah, pakej 1H bajet & 1H premium how much..

  4. fana says:

    salam nk dptkn quo utk pre wedding.ta

    1. Eimiza Faisha says:

      replied already.. tq :D

  5. nurul says:

    salam…saya nak quotation utk pakej 2H bajet dan 2H Premium. TQ

  6. Amy says:

    ” Salam,

    Saya ingin bertanya adakah pihak tuan menyediakan pakej fotografi secara roll.
    Boleh saya tau harga untuk Pakej 1H Bajet ?
    Saya akan mengadakan majlis pada 1/11/09 di Ipoh, Perak.

    Sekian,
    Amy “

    1. Eimiza Faisha says:

      terima kasih kerana bertanya. saye dah reply tru email..

  7. hani says:

    Salam

    Saya nak tanya bagi pihak abg saya. gambar tunang dah di amik sendiri..just nk wat alax2 story book..bape harga bajet dia…

    Sekian
    Hani

  8. Izan says:

    Salam. Saya nak tao price for PAKEJ TUNANG BAJET. My engagement will be next week (Sunday-8/11/09). Pls reply. Tq.

  9. Nanie Hamid says:

    pesot..hm..cam janggal lak panggil nama tu sbb dah lama x jumpa..hehe..ingat aku lagi x? kalau x ingat tolonggg la bagi ingat..hehehe..

    aku nak wat majlis kawin 6/3/2010 (1 week before school holiday). agak2 hang leh amik gambar aku x? majlis kat tepeng.. nanti hang email quotation kat aku ek..aku nak pakej yg ade benda2 ni:
    - cover majlis nikah (pagi) & sanding (tengahari) hari yang sama
    - custom album 8×12 (kalau ade saiz besar sket hg quote skali ek)
    - dvd etc cam biasa
    - outdoor kat taman tasik tepeng
    - ++ ape2 yg patut la
    kalau ade gambar custom album tu hang email la skali..nak tau gak camner rupenyer..

    nanti email k..psstt.. jgn mahai2 sangat..tengok gambar2 hang cantik cam mahai2 jer..huhuhu..tengkiu =p

  10. Eimiza Faisha says:

    hani, izam & Nanie: pmied already..

  11. Nanie Hamid says:

    ?? pmied tu ape?? huhu

    1. Eimiza Faisha says:

      Private Messege la Nanie.. :P

  12. Farah says:

    Hai…sye nak tau psl pakej budget tuh..thanks

  13. fared says:

    askm encik…
    saya berminat untuk mengetahu lebih lanjut fasal pakej2 dari pihak tuan…
    tetapi tuan tidak meletakkan harga ke atas pakej2 tersebut. Adakah ianyer bersifat fleksible?

  14. syikin upsi ftmk says:

    salam,

    cikin nk quo tuk pakej Pakej 2H Premium…

  15. Eimiza Faisha says:

    all have been replied.. thanx for da booking.. :D

  16. hafizah says:

    salam.
    saya nak tanya berapa harga untuk pakej 1H & 2H utk bajet & premium..

  17. hidayahyunus says:

    pls send quo price for pakej potret keluarga. tq.

  18. Huda says:

    Salam,
    blh tau harga utk sume package tak? thanks in advance!

  19. hafizah says:

    salam. sy nk tau pasal harga pakej 1H&2H Bajet &Premium.please reply.tq

  20. Eimiza Faisha says:

    salam semua, mohon maaf kerana terlewat memberi quotation, kerana perlu menyiapkan urusan khacamata art and studio termasuk pakej fotografi perkahwinan ini dan musim cuti sekolah yang pack dengan majlis perkahwinan..

    kepada sesiapa yang telah bertanya berkenaan dengan pakej fotografi saya sebelum ini sejak 1 Disember lepas hingga hari ini akan diberikan rebet sebanyak RM50 sebagai tanda maaf dari saya..

    ribuan terma kasih diucapkan..

  21. Eimiza Faisha says:

    @hafizah

    pakej budget
    100pcs 4R + Sticky Album = RM600
    sekiranya 2 event = RM600x2= RM1200 – RM100(rebet) = Total: RM1100

    pakej pertengahan
    100pcs 4R + Image-warp sticky album = RM750
    sekiranya 2 event = RM750x2= RM1500 – RM100(rebet) = Total: RM1400

    pakej premium
    10×12″ Custom Album = RM990
    sekiranya 2 event = RM990x2= RM1980 – RM100(rebet) = Total: RM1880

    walaubagaimanapun hafizah boleh 1 event sticky, 1 event custom album
    100pcs 4R + Sticky Album = RM600
    10×12″ Custom Album = RM990
    RM600 + RM990 – RM100 (Rebet) = RM1490

    Sekiranya masih terdapat persoalan sila emailkan, saya sedia membantu.

  22. Eimiza Faisha says:

    @hidayahyunus

    saya tidak lagi membuat portrait keluarga buat masa ini.. ribuan maaf dari saya..

  23. Eimiza Faisha says:

    @Huda:

    Pakej-pakej saya sebelum ini telah diringkaskan seperti poster di atas.. walaubagaimanapun sekiranya masih terdapat persoalan silalah bertanya.. saya sedia membantu..

  24. rinka86 says:

    salam..

    nak tau package yg ditawarkan untuk wedding shoot 2010 ni.
    tengok macam mahal jer..memang starting Rm600 above eh?
    tq.

    1. Eimiza Faisha says:

      salam rinka86, yup pakej starting Rm600. Kami terpaksa letak harga begini untuk maintain the kualiti. Kami perlu mementingkan kualiti dari kuantiti. Sekiranya kami meletakkan harga terlalu murah, kami akan mendapat lebih banyak job dan menyebabkan kualiti menurun kerana terpaksa mengejar deadline yang banyak. walaubagaimanapun terima kasih kerana bertanya.

  25. rinka86 says:

    pakej budget:
    100pcs 4R + Sticky Album = RM600
    sekiranya 2 event = RM600×2= RM1200 – RM100(rebet) = Total: RM1100

    ~saya x faham sangat sticky album tu camner? yg RM1100 tu termasuk outdoor x? then, ade yg tanya @H premium tu camner lak?

  26. rinka86 says:

    boleh tak saya nak lihat sample stickey album tu mcm ner.ia seperti dibukukan ke dalam album kulit tebal?

  27. rohana says:

    nak tanya brapa pakej utk pertunangan dan aqiqah? ada kekosongan ke pada 14hb feb 2010? sila email saya..

  28. rohana says:

    14hb feb ada kekosongan utk majlis pertunangan dan aqiqah tak?
    boleh beri quotation? majlis di taiping

  29. Ain says:

    Hi,
    nak tanye quotation price for 3events(wedding)..
    plus outdoor skali..

    -ain-

  30. Eimiza Faisha says:

    Minta maaf kepada semua yang telah bertanya, site saya telah di flood dengan spammer menyebabkan saya terlepas pandang pertanyaan saudari2.

    Laman web Khacamata Art & Studio telah disiapkan. Diharap kepada bakal pelanggan dapat menggunakan ruangan contact di laman web khacamata ini:-

    http://www.khacamata.com/web/enquiry

Comments have been disabled.